Bitcoin tot meer dan $50k binnen 6 maanden, zegt Antoni Trenchev

Volgens de Nexo exec zullen verschillende factoren, waaronder institutionele investeringen, de prijs van Bitcoin oppompen.

Volgens Antoni Trenchev, mede-oprichter en managing partner Nexo, zal Bitcoin Profit (BTC) binnen de komende 6 maanden 50.000 dollar bereiken.

Trenchev gelooft dat Bitcoin op een bullish wave zal rijden om de huidige all-time high (ATH) van $20.000 te overtreffen en aan het eind van het jaar $50.000 te bereiken. Hij onthulde dit in een interview tijdens de recente BlockDown conferentie.

Trenchev legde uit dat Nexo een groeiende vraag naar deelname ziet van particulieren en institutionele beleggers. Tijdens het interview verwees hij naar miljardair hedge fund manager Paul Tudor Jones‘ goedkeuring van crypto. De mede-oprichter van de Nexo is van mening dat dit een van de belangrijkste redenen is waarom instellingen nu crypto omarmen.

Institutionele beleggers hebben doorgaans diepe zakken en kunnen grotere transacties verrichten. Bitcoin profiteert van grote crypto-investeringen van deze bedrijfsinvesteerders.

Trenchev gelooft ook dat Bitcoin op dit moment een veel betere investering is dan goud. Hij wees erop dat Bitcoin met 30% beter heeft gepresteerd dan de goudmarkt.

Hij verwees ook naar de 8 biljoen dollar die de overheid heeft gedrukt om de pandemie te bestrijden als een andere reden waarom het fiat zal dalen en Bitcoin zal stijgen.

„Ik hou vast aan mijn voorspelling van 50k tot het einde van het jaar. Ik waardeer het dat het een gewaagde uitspraak is, maar de fundamenten zijn er en het momentum is ook aan het verschuiven“.

Ähnliche Beiträge