Bitcoin Revolution – En sammenligning og ofte stilte spørsmål

Bitcoin Revolution vs Binance

Folk sammenligner ofte Bitcoin Revolution med børser som Binance og Kraken. Selv om de hver har fordeler, er Kraken bedre egnet for mindre erfarne handelsmenn, mens Binance tilbyr et bredere utvalg av eiendeler uten de samme sikkerhetsbekymringene. Vi anbefaler at før de investerer kapital, utfører alle handelsmenn grundige undersøkelser og prøver demokontoer der det er mulig.

Bitcoin Revolution-dommen

Hvis du er en erfaren investor som ønsker å handle høye volumer, er Bitcoin Revolution et godt alternativ. Plattformen har en rekke avanserte funksjoner, en omfattende pakke med kryptomynter, pluss en gjennomsiktig gebyrstruktur. Det er imidlertid verdt å merke seg at selskapets historie har vært plaget med sikkerhetsbrudd, ikke minst Tether-søksmålet som fastsetter krav om hvitvasking av penger.

FAQ

Er Bitcoin Revolution en god utveksling?

Hvis du er en profesjonell eller erfaren trader, har Bitcoin Revolution mye å tilby. Dens avanserte funksjoner, intuitive grensesnitt og utvalg av eiendeler gjør det til et attraktivt alternativ. Vi har imidlertid bekymringer angående sikkerheten til klientmidler.

Hva er minimumsbeløpene for innskudd og uttak hos Bitcoin Revolution?

Minimumsgrensen for innskudd og uttak er 10 000 USD/EUR/GBP. Minste bestillingsstørrelse varierer fra 10 USD til 25 USD.

Hvordan kan jeg handle med Bitcoin Revolution?

For å komme i gang med Bitcoin Revolution, registrer deg på meglerens nettsted hvor du vil bli henvist til et online skjema. Fyll inn opplysningene dine og klikk send. Når du er bekreftet, kan du begynne å handle.

Er Bitcoin Revolution en lommebok?

Bitcoin Revolution er en kryptovalutabørs. Megleren støtter tre lommebøker: en Exchange-lommebok, en Margin-lommebok og en Funding-lommebok. Merk at innskuddsadresser opprettet før august 2016 er ugyldige.

Hvordan kan jeg se min Bitcoin Revolution-transaksjonshistorikk?
For en oversikt over handelshistorikken din, gå til Administrer konto og deretter Rapporter. Rapporter kan lastes ned for alle handler og bestillinger.

Godkjente land

Bitcoin Revolution aksepterer forhandlere fra Australia, Thailand, Canada, Storbritannia, Sør-Afrika, Singapore, Hong Kong, India, Frankrike, Tyskland, Norge, Sverige, Italia, Danmark, De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia, Kuwait, Luxembourg, Qatar og de fleste andre land.

Traders kan ikke bruke Bitcoin Revolution fra USA, Bosnia-Hercegovina, Korea, Iran, Irak, Syria, Uganda, Vanuatu, Yemen, Etiopia.

Alternativer til Bitcoin Revolution

Hvis du ser etter alternativer til Bitcoin Revolution, har vi samlet en liste over de 5 beste meglerne som ligner på Bitcoin Revolution nedenfor. Denne listen over meglere som Bitcoin Revolution er i likhetsrekkefølge og inkluderer bare selskaper som aksepterer forhandlere fra ditt sted.

  • OKEx – OKEx er en digital børs som tilbyr handel på hundrevis av kryptoer på tvers av desktop- og mobilapplikasjoner med lave avgifter.
  • Kraken – Kraken er en topp kryptohandelsbørs som tilbyr de største altcoins etter markedsverdi.
  • Binance – Binance er en av de ledende online kryptobørsene som tilbyr Bitcoin.
  • Gemini – Gemini er en ledende kryptohandelsbørs med lave avgifter og en lang liste med altcoins.
  • BitMex – Bit Mex Tilbyr den største markedslikviditeten til enhver kryptobørs. Ultralave handelskostnader og minimumskrav til innskudd. Bli med på 30 sekunder.